Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Alelumum yangın merdiveni ile bile kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dolgular ile kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yaklaşık 20 senelik tecrübemizle ve her biri konusunda spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Acil çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme mevla bir yapı istanbul Yanggın kapısı fiyatları elemanıdır.

Yangın Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın kapılarının ve henüz biriyi yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın ne esenlandığını öğrenmek gibi yapı taşı durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve muhit şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolay ve hariçya çın açılmalıdır.

Bir binada yahut çatı sıkında, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ek-3/B ve Munzam-3/C’de belirtilen sürelere elverişli olması mecburidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendi kendine kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page